PUBLICITAT

Gil ingressa a la presó

L'excònsol laurediana podrà sortir per anar a treballar

| ÀLEX LARA
La batlle Canòlic Mingorance ha condemnat l'excònsol major de Sant Julià de Lòria Montse Gil a dos anys de presó, segons acaba d’informar ATV. D’aquests, quatre mesos són ferms en règim de semillibertat pel delicte de sostracció de béns públics i transcorregut aquest període quedarà en llibertat. Gil haurà de dormir a la presó i podrà sortir durant el dia per anar a treballar. L’èxcònsol ha de pagar també una multa.
Pel que fa a l’excònsol menor, Manel Torrentallé, la pena és d’un any de presó condicional, dos d’inhabilitació i una multa econòmica.
L’interventor del Comú de Sant Julià de Lòria ha estat condemnat a tres mesos de suspensió de sou i feina i a una multa pel delicte d'omissió del deure de perseguir delictes, segons informa la televisió pública.
Els tres han tingut un judici ràpid. Torrentallé, però, anirà a juidici perquè està disconforme amb la seva condemna i defensa que ha justificat les despeses carregades a Camprabassa. L’excònsol menor ha estat condemnat per utilització temporal de béns públics.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT