PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més de 55.000 visitants a les estacions d’esquí nòrdic

A dia 1 de març, la marca Tot Nòrdic ja havia superat en un 60% el total d’esquiadors rebuts

Per EL PERIÒDIC

Trobada entre l'ACEM i Carles Puigdemont a Boí-Taüll.
Trobada entre l'ACEM i Carles Puigdemont a Boí-Taüll. | AJUNTAMENT LA SEU D\'URGELL
Les estacions d’esquí nòrdic catalanes han rebut més de 55.000 visitants al llarg d’aquesta temporada d’hivern. Les xifres confirmen l’actual campanya com la millor dels darrers anys, tal com també està passant amb l’esquí alpí.
 
L’alcalde de la Seu i president de la Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l’Esquí Nòrdic, Albert Batalla, va donar a conèixer aquesta dada al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la trobada que van dur a terme el Govern i l’Associació d’Estacions d’Esquí i Muntanya (ACEM) el passat cap de setmana passat a Boí-Taüll. 
 
Batalla va detallar que, a dia 1 de març, el conjunt d’estacions de la marca Tot Nòrdic ja havien superat en un 60% el total d’esquiadors rebuts durant la temporada passada, marcada per la manca de neu. Mentre que enguany, els set complexos estan gaudint d’unes condicions «immillorables», amb gruixos de més d’un metre en tots els circuits i oberts des del novembre en alguns casos, com ara Tuixent-la Vansa, Lles de Cerdanya i Aransa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT