PUBLICITAT

Encamp

Torres lamenta que es faci «política» amb Radio Andorra

El ministre assegura que es prendrà una decisió definitiva abans d’acabar l’any

Per ESTEFANIA GRACIA

Edifici de Radio Andorra.
Edifici de Radio Andorra. | Tony Lara
El ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres Falcó, va destacar ahir que abans de finalitzar l’any es prendrà una decisió definitiva en relació al trasllat de RTVA a l’edifici de Radio Andorra situat a Encamp. Torres va especificar que actualment s’estan fent els estudis tècnics i econòmics per esclarir si seria viable fer el trasllat. 
 
A banda, el ministre va lamentar que es vulgui «fer política» amb un tema que no en té. «S’està volent capitalitzar una sèrie d’actes que no pertanyen als que pertanyen, sinó que pertanyen a tota la ciutadania i al treball en conjunt de tots».
 
Una reivindicació vella / D’altra banda, el cònsol major d’Encamp, Jordi Torres Arauz, va matisar ahir que la reivindicació de traslladar RTVA a l’edifici de Radio Andorra «ja l’havíem fet nosaltres fa temps» i que és un punt «que fins i tot portàvem en la llista de candidatura de les eleccions generals». Per tant, «és una voluntat que compartim plenament». 
 
El cònsol també va puntualitzar que en el seu moment es van fer reunions internes al comú de la parròquia «per veure quina utilitat podia tenir l’edifici i hi van participar tots els grups comunals, encara que ara alguns es vulguin penjar la bandera de ser els que promocionen la iniciativa». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT