PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els premis Miquel Martí i Pol s’amenitzaran amb jazz i poesia

Divadams acompanyarà la jornada amb un recull de poemes catalans

Per EL PERIÒDIC

Els premiats al 19è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol.
Els premiats al 19è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol. | ANA
La sala d’actes del Centre Cultural la Llacuna d’Andorra la Vella acollirà el 21 d’abril a les vuit del vespre el recital poètic Poesia en jazz. L’acte anirà a càrrec del conjunt Divadams format per les vocalistes Araceli Aiguaviva, Laia Porta, i Loni Geest, amb l’acompanyament a la guitarra de Peter Lemberg. 
 
L’actuació està organitzada pel Departament de Promoció Cultural i Política Lingüística del Govern i complementarà el lliurament de premis del 20è Concurs de poesia Miquel Martí i Pol, que tindrà lloc a l’inici de la velada. En aquesta edició, segons informa el Govern, s’han presentat 10 poemes i nou reculls. El concurs està dotat d’un premi de 200 euros en la categoria poema i de 1.000 euros en la categoria recull, i hi ha la possibilitat d’atorgar accèssits consistents en un lot de llibres.
 
Poetes catalans / El Govern també destaca que Poesia en jazz es basa en una selecció de poetes catalans, «aplicant-hi el llenguatge del jazz on elles mateixes [les vocalistes] hi han fet les composicions i els arranjaments». 
 
A més, la selecció dels poemes correspon a poesies i poetes que, d’alguna manera, estan relacionats amb les cantants, sigui per relació o per passió. L’entrada és gratuïta però cal retirar-la abans del dia de l’espectacle a la Biblioteca Pública del Govern.
 
Premi Miquel Martí i Pol / D’altra banda, l’Executiu anuncia que l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques estarà present a la Fira de Sant Jordi a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, per donar a conèixer el projecte Nascuts per llegir a les famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Les famílies que s’inscriguin aquell dia rebran un obsequi. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT