Publicitat

Notícia

El Consell d’Europa avaluarà la democràcia local

Dos delegats es reuniran amb el Govern, els comuns i les institucions

govern, andorra, gili, ps
Edifici administratiu del Govern. Autor/a: EL PERIÒDIC
Una delegació del Congrés dels Poders Locals i Regionals del Consell d’Europa farà una visita de monitoratge durant la setmana vinent, concretament del 25 al 26 d’abril, a les institucions i administracions del Principat per avaluar la situació de la democràcia local en relació a les disposicions de la Carta Europea de l’Autonomia Local que Andorra va ratificar l’any 2011. 
 
Segons informa el Consell d’Europa, els encarregats d’efectuar la visita i avaluar la situació seran dos representants de la delegació. Durant la trobada, es mantindran reunions tant amb membres del Govern com dels set comuns i de diferents institucions estatals del país. 
 
D’aquesta manera, els avaluadors s’entrevistaran amb el cap de Govern, Toni Martí i el ministre de Finances, Jordi Cinca; amb els membres de la delegació andorrana al Congrés dels Poders Locals del Consell d’Europa: els cònsols de la Massana, Escaldes-Engordany, Ordino i Sant Julià de Lòria, i, posteriorment, amb els d’Andorra la Vella, Canillo i Encamp. Així com amb el president del Tribunal de Comptes, Francesc d’Assís Pons Tomàs; la subsíndica general, Mònica Bonell; el president del Tribunal Constitucional, Isidre Molas, i el Raonador del Ciutadà, Josep Rodríguez.

Després de les reunions s’elaborarà un informe amb les impressions i conclusions d’Andorra sobre la política local.  
Publicitat

Comentaris


No hi ha cap comentari


T'has de registrar per comentar les notícies o entra amb el teu usuari

Publicitat


Editorial

El sector immobiliari recupera l’optimisme

  • 0
Publicitat


Publicitat

Entrevista

«Tots lluitaran al màxim, guanyin o no medalla»

Geni da Silva Jugador de vòlei platja

«Tots lluitaran al màxim, guanyin o no medalla»
Publicitat

Monogràfic

Business 46

Business 46 Descarregar PDF
Publicitat
Publicitat