PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Bartumeu participa en un acte sobre l’harmonització fiscal a la UE

El president d’SDP està convençut que el país s’ha d’apropar a Europa

Per El Periòdic

El president d’SDP, Jaume Bartumeu.
El president d’SDP, Jaume Bartumeu. | TONY LARA
El president de Socialdemocràcia i Progrés (SDP) va assistir ahir al matí al Fòrum Fiscal sobre «l’harmonització de l’impost de societats a la Unió Europea» organitzat per l’Institut d’Economia de la Universitat de Barcelona i la Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del País que presideix Miquel Roca Junyent. Bartumeu, durant la seva intervenció va confirmar el «convenciment que Andorra ha d’adoptar unes polítiques de positiu embrancament amb la Unió Europea perquè, altrament, ens podem trobar bandejats i aïllats». 
 
Els professors José María Durant i Alejandro Estaller de l’Institut d’Economia van dur a terme la introducció a l’acte. Posteriorment, es va dur a terme una taula rodona amb la intervenció de diferents especialistes, entre ells, el representant de l’Agència Estatal d’Administració Tributària, Eduardo Sanz Gadea. 
El president progressista també va parlar sobre la Unió Europea en la roda de premsa que va tenir lloc dimarts tot recordant la importància d’un bon acord d’associació i lamentant que el Govern, al seu parer, no informi com és degut de l’estat de les negociacions. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT