PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Entrada gratuïta en el Dia internacional dels museus

Dissabte, un forjador farà una demostració a la Farga Rossell

Per EL PERIÒDIC

La Farga Rossell.
La Farga Rossell.
Els museus d’Andorra s’afegeixen a la celebració del Dia internacional dels museus amb una jornada de portes obertes que s’allargarà durant el cap de setmana. Avui i durant el cap de setmana, l’entrada als museus que se sumen a la iniciativa serà gratuïta o reduïda. Entre les activitats programades, els museus organitzen conferències, visites nocturnes i concerts.

Els equipaments culturals que avui es poden visitar gratuïtament són: Centre d’interpretació del romànic; Centre d’Art d’Escaldes-Engordany;Casa Cristo; Casa d’Areny-Plandolit; Casa de la Vall; Casa Rull; Centre d’interpretació de la natura; Farga Rossell, Centre d’interpretació del ferro; Museu Carmen Thyssen Andorra; Museu de la Moto (Canillo); Museu del Còmic; Museu Nacional de l’Automòbil; Museu del Perfum; Museu Postal; Museu del Tabac i MW Museu de l’Electricitat.

En el marc de la celebració, dissabte que ve, dia 20, les visites a la Farga Rossell, de les 10 del matí a les dues de la tarda, es completaran amb una demostració de forja artesanal. La demostració anirà a càrrec d’Abel Villareal, un jove andorrà format a França en l’art de la ganiveteria artesanal, el qual farà un repàs de tots els passos que formen el procés siderúrgic, des de l’obtenció del mineral de ferro fins a la seva transformació en una eina útil. L’artesà treballarà a la vista del públic, explicant secrets de la forja tradicional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT