PUBLICITAT

Rosell i la resta de detinguts passaran el dijous a disposició de la jutge

Un dels arrestat és l'exconseller de Sant Julià de Lòria Joan Besolí

Joan Besolí.
Joan Besolí.
L'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, la seva dona, Marta Pineda, i la resta de detinguts avui en l'operació contra el blanqueig de capitals passaran el proper dijou a disposició de la jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela, encarregada de la investigació, segons han informat fonts jurídiques. Entre els detinguts s'hi troba l'exconseller lauredià de Finances, Joan Besolí.

Rosell i quatre persones més han estat arrestades per integrar una xarxa amb la qual presumptament van blanquejar almenys 15 milions d'euros arran de la venda dels drets d'imatge de la selecció brasilera de futbol a una societat amb seu a Qatar.

Fonts fiscals han precisat que els fons es van desviar a comptes bancaris a Andorra. De moment, s'han ordenat diversos registres a Barcelona, ​​Girona, Lleida i el Principat en relació amb aquesta presumpta xarxa de blanqueig, un d'ells en un pis de Marta Pineda a Girona.

L'operatiu s'ha batejat com a 'Rimet', en referència al president de la FIFA Jules Rimet, impulsor de la Copa del Món precedent del Mundial que se segueix celebrant en l'actualitat cada quatre anys.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT