PUBLICITAT

Andorra La Vella

Valdés i Codina, nous caps de l’organigrama de Cultura

Els dos escollits lideraran Política Lingüística i Patrimoni

Per EL PERIÒDIC

Montserrat Planelles al costat de la ministra Gelabert.
Montserrat Planelles al costat de la ministra Gelabert. | ANA / M. F.
El Govern va aprovar, en l’última sessió de Consell de Ministres, el nou organigrama del Ministeri de Cultura, de manera que s’estructurarà a partir de tres àmbits diferenciats: el Departament de Promoció Cultural, el Departament de Política Lingüística i el Departament de Patrimoni Cultural, sota una direcció general que recaurà en Montserrat Planelles. 
 
El càrrec de director del Departament de Política Lingüística l’ocuparà Sergi Valdés, i el de coordinador del Departament de Patrimoni Cultural recaurà en Alfons Codina. 
 
L’Executiu va puntualitzar ahir que el nou organigrama «respon a l’aprovació del Decret d’estructuració i de delimitació de competències del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports».
 
Els responsables / Valdés va ser el responsable de la direcció de Política de Comunicació del Govern entre finals del 2007 i principi del 2009. Aquell any va concórrer a les eleccions generals formant part de la llista nacional de Coalició Reformista (CR) i, poc després, va deixar el càrrec.
D’altra banda, Codina fa més de 10 anys que va arribar al país i va començar la seva carrera treballant a la Biblioteca Comunal d’Encamp, per acabar-ne sent el director. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT