PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Creativitat, educació i esport a l’estiu d’Escaldes

El jovent de 12 a 17 anys pot inscriure’s als tallers programats cada setmana

Per EL PERIÒDIC

La consellera i el cap de Joventut, ahir en la roda de premsa.
La consellera i el cap de Joventut, ahir en la roda de premsa. | ANA/M.J.
Amb el lema Porta la teva energia, genera diversió, el Comú d’Escaldes-Engordany va presentar ahir el programa de la tercera edició del Generador d’Estiu, una activitat dirigida als joves de 12 a 17 anys. Durant els tres mesos d’estiu –juliol, agost i la primera setmana de setembre– es proposa als joves tallers diferents i originals, a més d’activitats de lleure juvenil.

Cada tarda, els nois i noies poden assistir classes esportives o culturals depenent de la setmana. A més, l’espai continua obrint en la modalitat de lliure accés, de les 11.30 hores a les quatre de la tarda. Entre totes les activitats, la consellera de Joventut d’Escaldes-Engordany, Laura Lavado, va destacar tallers de grafit, d’ecologia domèstica, de robòtica, de teatre, de capoeira, de fotografia i de hip-hop. També s’aprendrà a formar part d’una batucada o a cuinar saludablement, segons informa l’ANA.

Lavada va subratllar que «s’ha volgut oferir una alternativa als esports d’estiu amb activitats creatives, educatives, ofertes pels professionals de diferents sectors, i d’aquesta manera els joves aprofiten l’estiu per descobrir i viure noves experiències que potser els poden obrir nous horitzons de cara a escollir les seves futures carreres professionals».
D’altra banda, el cap de Joventut, Miquel Millán, va dir que des del comú «s’esperen més inscripcions de joves que l’any passat, ja que s’estan fent els tallers de manera més atractiva, tenint en compte els interessos dels adolescents». L’any passat, al voltant de 120 joves van gaudir d’aquesta iniciativa promoguda pel departament de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany.

Les inscripcions de la tercera edició es poden fer des d’ahir a l’Espai Jovent i al Secretariat d’Esports del Prat del Roure. Les places són limitades, d’uns 25 membres per taller. El preu de la inscripció és de 15 euros per setmana, tot i que dos tallers seran gratuïts.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT