PUBLICITAT

TARRAGONA

Un andorrà, detingut a Tarragona per contraban

L’home i un veí de Salou tenien 20.000 paquets de tabac

Per El Periòdic

Fotografia difosa per la Guàrdia Civil sobre el decomís.
Fotografia difosa per la Guàrdia Civil sobre el decomís. | Guàrdia Civil
Un andorrà de 61 anys ha estat detingut a Tarragona com a presumpte autor d’un delicte de contraban de tabac. L’home ha estat detingut conjuntament amb un veí de Salou, de 39 anys, de nacionalitat espanyola. L’actuació de la Guàrdia Civil va tenir lloc dijous passat i es van comissar 20.000 paquets de tabac de contraban de diverses marques, procedent d’Andorra, i valorades en 83.700 euros.
 
La intervenció es va realitzar després de tenir indicis, a finals d’estiu, d’una possible activitat delictiva per part de dues persones que es podrien dedicar al contraban de tabac. L’operatiu, la investigació del qual va culminar el dijous amb les dues detencions, es va tancar quan els dos sospitosos van ser sorpresos a Tarragona pels agents de la Guàrdia Civil  quan entraven, amb dos vehicles diferents, en dos garatges diferents.
 
En un dels automòbils (marca Dacia) hi havia 2.000 paquets, i a l’interior del garatge hi havia emmagatzemats 8.000 paquets més. En l’altre garatge, on es va aparcar l’altre cotxe (marca Volvo), es van localitzar 2.000 paquets de tabac i un Jeep que contenia 8.000 paquets. En tots els vehicles hi havia dobles fons per amagar el tabac.
 
La Guàrdia Civil ha informat que amb aquestes detencions s’ha desmantellat l’estructura d’un grup criminal de mitjana escala dedicat al contraban de tabac de contraban procedent d’Andorra. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT