PUBLICITAT

Andorra La Vella

L’estació tindrà una parada per a les línies nacionals

El Govern adequarà un tram de la voravia entre la rotonda Prada Casadet i la Tobira

Per ESTEFANIA GRACIA

L’Estació Nacional d’Autobusos.
L’Estació Nacional d’Autobusos. | MARICEL BLANCH
El Consell de Ministres va aprovar ahir la licitació dels treballs d’adequació d’una parada d’autobusos de línies nacionals, a la carretera general 1 (CG1), prop de l’Estació Nacional d’Autobusos (ENA). 
 
Segons va destacar el ministre portaveu, Jordi Cinca, aquesta obra permetrà que les línies nacionals d’autobusos s’aturin al costat de l’ENA, amb l’objectiu de «centralitzar» el transport de la zona i «connectar» els viatgers nacionals amb els internacionals. I és que fins ara, els ciutadans que havien d’agafar un autobús a l’ENA no podien accedir a l’estació a través de les línies nacionals, ja que no hi havia una parada pròxima a l’estació. 
 
En concret, el projecte consisteix en adequar la voravia del passeig del riu en un tram d’uns 100 metres de longitud entre la rotonda de Prada Casadet i la rotonda de Tobira. En aquest sentit, s’enderrocarà parcialment la voravia del passeig del riu i es guanyarà una zona d’estacionament d’autobusos públics al llarg d’aquest tram. La data límit per a la presentació de les ofertes és el 16 de novembre.
 
Tanmateix, segons va informar Cinca, el Consell de Ministres va aprovar ahir la licitació dels treballs de control de qualitat de l’obra relacionada amb la nova parada. La data límit per a la presentació de les ofertes també serà el 16 de novembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT