PUBLICITAT

Pas de la Casa

El trofeu Andros arrenca al Pas amb la primera jornada

Festa de motor el cap de setmana amb l'Andros i el Winter Tour

Per El Periòdic

Un dels cotxes participants del trofeu Andros, ahir al circuit del Pasd de la Casa.
Un dels cotxes participants del trofeu Andros, ahir al circuit del Pasd de la Casa. | Facebook

El trofeu Andros d’automobilisme sobre gel va donar ahir el tret de sortida a la tercera prova del calendari al circuit andorrà del Pas de la Casa, després de les disputades a Val Thorens i Alpe d’Huez. Amb una pista en condicions, fred i vent, els millors exponents del panorama europeu es van citar amb les sèries inicials a la tarda i les finals en horari nocturn, que encara no havia decidit els guanyadors al tancament de l’edició. 

L’activitat continua avui al certamen francès  amb la disputa de la segona jornada a partir de les 15.30 hores i les finals estan programades per a les 19.50 hores.

L’espectacle de motor continuarà demà a partir de les vuit del matí i fins les cinc de la tarda. A cavall entre Ordino i Canillo, es disputarà la quarta edició de l’Andorra Winter Rally 2018 amb una excel·lent llista d’inscrits de 55 equips d’una variada procedència: 38 d’Espanya –7 d’ells residents fora de Catalunya–, 11 d’Andorra i 6 de França. Aquesta és la situació ideal que desitjava l’organitzador, l’Automòbil Club d’Andorra, ja que s’han inscrit els pilots que desitgen practicar sobre neu, formant una llista compacta i assumible i tot això redundant en el millor control i seguretat possibles.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT