PUBLICITAT

Sant Valentí

Falten molt pocs dies perquè torni a ser Sant Valentí, una festa que, a poc a poc, va guanyant cada vegada més adeptes.
 
Però, per què regalar coses costoses per una festa que celebra el amor entre dues persones que se estimen? Per què deixar-te portar pels tòpics? Hi ha diverses formes de celebrar aquesta data i moltes coses que es poden regalar per demostrar que t’estimes a una altra persona i, a més, aconseguir sorprendre-la. I, és clar, no et vegis obligat a celebrar-ho si no t’agrada aquesta festa. El que més es valora d’una persona és que sigui coherent i autèntic.
 
Estem d’ acord? Llavors, aquí van uns suggeriments que se m’han ocorregut per arrencar-li un somriure d’amor a la teva parella.
Per exemple, per què no fas per la teva parella alguna cosa que detesti, soluciona-li alguna tasca que li disgusti o acompanya-la a alguna activitat a la qual sempre t’ha convidat, però sempre has rebutjat la seva proposta perquè no t’agrada. Un dia és un dia. Aquests gestos semblen poc romàntics, però impliquen un esforç per part teva més gran que comprar qualsevol cosa. Potser és el regal que més apreciï.
Digues-li que l’estimes amb paraules, però si el teu és escriure, escriu-li una poesia o una romàntica carta d’amor. Encara que ja l’hagis dit moltes vegades que te l’estimes, a tots ens agrada que ens diguin que ens volen.
 
I que tal uns detallets durant el dia? Per a ella un «t’estimo» escrit amb un pintallavis al mirall podria resultar un detall sorprenent. En el cas d’ell, el mateix missatge col·locat a la seva cartera en un lloc que sàpigues que és segur que ho va a trobar. Són petits detalls que, de vegades, oblidem i que van portant la nostra relació a la rutina.
 
Una altra opció és regalar-li el teu afecte donant-li un massatge o portant-li l’un esmorzar preparat per tu mateix al llit. El que importa és el detall i saber que s’han acordat de tu.
 
Però, si optes per coses materials, has de tenir sempre en compte els seus gusts. Per exemple, si vols comprar-li un regal i no saps amb què encertar, esforça’t una mica. No compris qualsevol cosa. Fixa’t en quines coses normalment li agraden o li fan il·lusió i, així, encertaràs. No ens il·lusionen els regals que es fan per complir i sense pensar en la persona a qui li ho vas a obsequiar.
 
Si el que de veritat li encanta és viatjar, la pots sorprendre amb una petita escapada romàntica. I mai se’t ocorri, com per desgràcia moltes persones fan, decidir-te per un regal pràctic -mitjons, un electrodomèstic per a casa, etc.- és el menys romàntic i encertat que pots fer en aquest dia o en qualsevol altre en què hagis de regalar alguna cosa a algú.
 
Normalment, s’ha de dir que en el cas de les dones, encara que moltes vegades et diguin que no volen res, no sol ser cert. El que volen és sentir-se especials i rebre un regal sense haver de demanar-ho. Volen que les sorprenguis, no haver de dir-te elles mateixes què és el que has de regalar-los.
 
Així que, decideixis el que decideixis per celebrar aquest dia, procura ser sobretot original i afectuós i gaudir-lo al màxim en companyia de la teva parella. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT