PUBLICITAT

11es Jornades gastronòmiques 'La Massana Fogons'

Cultura

La Massana Fogons, cuina d'hivern

'Lo Mandongo'
, del 19 de gener al 3 de març
'Menú Calçots', del 19 de gener al 22 d'abril

Trobareu tota la informació sobre els menús i els restaurants al PDF adjunt a aquesta activitat.

La Massana obre l’any gastronòmic al Principat amb les jornades de cuina d’hivern Lo Mandongo. Aquest mot defineix el conjunt de carns de porc i els additius amb què es prepara l’embotit el dia de la matança, que es du a terme en aquesta època de l’any i que és un dels ingredients principals de les menges hivernals.  

Els restaurants de la parròquia que participen en aquesta iniciativa ofereixen menús variats, que inclouen plats originals amb el porc com a eix vertebrador. A Lo Mandongo també hi trobaràs propostes amb altres productes autòctons en diverses receptes, tant tradicionals com més modernes i creatives, amb tocs d’altres cultures.

Un altre producte que podràs degustar durant aquestes jornades de cuina d’hivern són els calçots, que també es fan en aquesta època.




PUBLICITAT