PUBLICITAT

25a Festa culinària de l'APAE

Cursos i tallers

La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de bacallà com a ingredient principal, ja sigui esqueixat, confitat, fregit, gratinat, al forn o bullit. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), on s’atorgaran quatre premis: al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

D’altra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar pastissos amb decoració a concurs. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents: les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació d’ingredients.

El programa d'activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores els participants podran gaudir d'una actuació de l'Esbart Sant Romà d'Encamp. Tot seguit, a les 20 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i enguany, com a novetat, i per celebrar la 25a edició de la Festa culinària, el sopar serà ofert per Rebost del Padrí.

La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.



PUBLICITAT