PUBLICITAT

27è Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra

Activitats infantils

El Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra és fidel a la seva cita i, per vint-i-setena vegada, obrirà les seves portes a Encamp i al Pas de la Casa.
 

El certamen celebra la vint-i-setena edició amb força i vitalitat perquè el jovent de 2 a 18 anys gaudeixi de les activitats, els tallers i els espectacles variats que s’hi duran a terme aprofitant el període de les vacances de Nadal.

Com cada any, el Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra a Encamp ofereix un ampli programa d’activitats orientades a diferents franges d’edat en diverses zones del complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Hi trobaràs demostracions de les darreres novetats en videojocs i simuladors per posar a prova la teva destresa en les competicions i els concursos que s’organitzaran cada dia. Hi haurà proves de MotoGP, vol, conducció de F1, rolling xtreme, motos d'aigua, ral·li, bicicleta de muntanya, surf, etc.
Els gamers més fanàtics també tenen una zona reservada amb Kinect, PlayStation, Wii, Rally, Fifa i altres jocs en línia.

Els més menuts podran gaudir, entre altres atraccions, d’un circuit de cotxes elèctrics, un trenet infantil, l’espai Circus, els llits elàstics i la ludoteca.

No et perdis el Saló de la Infància i la Joventut d’Andorra!Entrada 8 € pels 3 dies al Pas de la Casa.
PUBLICITAT