PUBLICITAT

4a edició del Campionat de Scrabble en català al Pas de la Casa

Cultura

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, el divendres 23 se celebrarà a Encamp i al Pas de la Casa la quarta edició del Campionat de Scrabble en català, en què pot participar tothom que sigui resident al Principat d’Andorra.


En aquesta edició, comptarem amb una categoria d’infants fins a 14 anys, que jugaran a partir de les sis de la tarda, i amb una categoria d’adults a partir de 15 anys, que començaran a competir a partir de les vuit del vespre.

La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 50 participants per vila i categoria i s’ha de formalitzar a les biblioteques comunals.

Pel que fa al reglament, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble. D’altra banda, segons el nombre de participants que hi hagi inscrits, es jugaran partides contra un, dos o tres oponents.

En relació amb els premis, que es donaran el mateix dia del campionat, els guanyadors de cada vila de la categoria d’adults s’emportaran un IPAD mini per al primer classificat i un joc de Scrabble per al segon. Pel que fa als infants, el primer classificat s’emportarà un Ipod i el segon un joc de Scrabble.

A més, durant aquests dos dies se sortejaran entrades culturals i altres premis sorpresa gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra.Activitat gratuïta
PUBLICITAT