Publicitat

La Biblioteca Comunal del Pas de la Casa us ofereix una gran varietat de serveis com ara:

,

4a edició del Campionat de Scrabble en català al Pas de la Casa

En el marc del Dia internacional de les biblioteques, que es commemora el 24 d’octubre, el divendres 23 se celebrarà a Encamp i al Pas de la Casa la quarta edició del Campionat de Scrabble en català, en què pot participar tothom que sigui resident al Principat d’Andorra.


En aquesta edició, comptarem amb una categoria d’infants fins a 14 anys, que jugaran a partir de les sis de la tarda, i amb una categoria d’adults a partir de 15 anys, que començaran a competir a partir de les vuit del vespre.

La inscripció, que és gratuïta, està limitada a un màxim de 50 participants per vila i categoria i s’ha de formalitzar a les biblioteques comunals.

Pel que fa al reglament, se seguirà el vigent de la Federació Catalana de Scrabble. D’altra banda, segons el nombre de participants que hi hagi inscrits, es jugaran partides contra un, dos o tres oponents.

En relació amb els premis, que es donaran el mateix dia del campionat, els guanyadors de cada vila de la categoria d’adults s’emportaran un IPAD mini per al primer classificat i un joc de Scrabble per al segon. Pel que fa als infants, el primer classificat s’emportarà un Ipod i el segon un joc de Scrabble.

A més, durant aquests dos dies se sortejaran entrades culturals i altres premis sorpresa gràcies a la col·laboració de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra.Activitat gratuïta
Dia

Divendres, 30 d'octubre de 2015

Hora

A les 18:00

Lloc

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Publicitat


Editorial

La nova visió d’una Andorra sense el tabac

  • 0
Publicitat

Opinions

Més opinions


Publicitat

Entrevista

JOSEP MIQUEL VILA: «Si Sant Julià rep menys diners serà molt difícil no superar l’endeutament»

JOSEP MIQUEL VILA Cònsol major de Sant Julià de Lòria

JOSEP MIQUEL VILA: «Si Sant Julià rep menys diners serà molt difícil no superar l’endeutament»
Publicitat

Monogràfic

Business 58

Business 58 Descarregar PDF
Publicitat
Publicitat