PUBLICITAT

Acte de llliurament del VII i del VIII Premi internacional Calvó Armengol

Conferències

El Premi internacional Calvó Armengol va néixer l’any 2008 com a homenatge al jove economista andorrà Antoni Calvó Armengol. L’atorguen cada dos anys el Govern d’Andorra i la Barcelona School of Economics a un jove investigador en economia.

Altres investigadors guardonats han estat: l’economista Esther Duflo (2010) que ha estat condecorada l’any 2020 amb el Premi Nobel d’Economia; Roland Fryer (2012), Raj Chetty (2014); Matthew Gentzkow (2016); Melissa Dell (2018) i Benjamin Golub (2019).

En aquesta ocasió, es lliura el premi de la VIIa edició a la professora Stefanie Stantcheva de la Universitat de Harvard  que farà una breu intervenció. El premi de la VIIIa edició s’atorga al professor Benjamin Moll de la London School of Economics que pronunciarà la conferència intitulada:

Els agents heterogenis en macroeconomia: vuit lliçons per a la política monetària i fiscal

 

Resum:

Aquesta conferència resumeix vuit lliçons sobre les polítiques d’estabilització macroeconòmica que han aparegut en la literatura sobre els agents heterogenis, específicament els nous models keynesians d’agents heterogenis (Heterogeneous Agent New Keynesian - HANK): quatre lliçons per a la política monetària i quatre lliçons per a la política fiscal.Activitat gratuïta
PUBLICITAT