PUBLICITAT

Andorra Bike Race 2018

Esdeveniments esportius

1a edició de l’Andorra Bike Race, competició internacional de bicicleta tot terreny, per etapes de tres dies de durada.

El traçat de l’Andorra Bike Race tindrà uns 160 km de recorregut, amb un desnivell majoritàriament negatiu que facilitarà la participació de corredors de tots els nivells. Hi haurà classificació sènior, per edats i per equips, tant en categoria femenina com masculina.

La cursa, que es desenvoluparà per pistes d’Andorra, França i Espanya, forma part del calendari del circuit cicloturista Gran Fondo World Tour.

Paral·lelament a aquesta cursa, també es disputarà l’Andorra Electric Bike Race, en un recorregut independent i amb identitat pròpia, especialment ideada per a les bicicletes elèctriques, màquines que en poc temps s’han popularitzat entre els practicants de BTT.

L’Andorra Bike Race és una prova pensada perquè el màxim nombre d’aficionats a aquesta disciplina gaudeixin de la BTT en els magnífics paisatges pirinencs d’Andorra i els seus voltants.

El village, centre neuràlgic de la cursa, estarà ubicat a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, punt de sortida i arribada de totes les etapes.PUBLICITAT