PUBLICITAT

Calendari d'Advent 2018 a Encamp i al Pas de la

Activitats infantils

L'acte que dona el tret de sortida a les activitats de Nadal és el Calendari d'Advent que organitza el Departament de Promoció Turística d'Encamp. Des de l'1 fins al 24 de desembre, a les sis de la tarda, els calendaris situats a la plaça del Consell d'Encamp i a la sala d'exposicions de l'oficina de turisme del Pas de la Casa,  obriran una de les seves finestretes per obsequiar els assistents amb dolços, amb l'objectiu de recordar als més petits de la casa que cada dia que passi faltarà un dia menys perquè arribi el Nadal i, per tant, poder obrir els regals que els hagi deixat el Pare Noel.

Fa uns anys que s'ha recuperat aquesta tradició tan dolça per als més menuts. Una tradició que té els seus orígens als anys 20, quan es van incorporar als calendaris d'advent 24 finestretes, una per a cada dia, al darrere de les quals s'amagaria una xocolatina.

L'1 de desembre el calendari serà a les 18.30 h a la Plaça del Consell d'Encamp  i a les 19 h a l'Oficina de Turisme del Pas de la Casa després de l'encesa de llums.Activitat gratuïta
PUBLICITAT