PUBLICITAT

Carlos Sadness a la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional

Música

CARLOS SADNESS – ‘Diferentes tipos de luz’

El barceloní Carlos Sadness és un dels artistes amb més èxit en el panorama de la música indie pop; un dels més seguits a les xarxes socials (+ 100k seguidors a Instagram i a Facebook), juntament amb Love Of Lesbian; l’artista amb més reproduccions mensuals a Spotify el 2017, i un dels artistes amb més presència en festivals. A Espanya i Mèxic, l’hem pogut seguir als festivals Arenal Sound, Dcode, Sonorama, Vive Latino, Coordenada i Pal Norte.

Amb La idea salvaje (2015), disc gravat a Barcelona i postproduït a Glasgow, va ser número 1 a la FNAC, 12è a la llista de vendes Promusicae i número 1 durant setmanes en el top viral de Spotify. Les cançons ‘Qué electricidad’ i ‘Miss Honolulu’ superen els cinc milions de reproduccions en plataformes digitals.

Destaca també ‘Amor papaya’ (2017), la cançó d'indie espanyola més reproduïda en temps real (streaming), que ha superat els sis milions de reproduccions en menys d'un any i que ha estat en el top viral de cinc països. A ‘Amor papaya’ l’acompanya l’artista mexicà Caloncho.

Al mes de febrer va editar el seu últim treball, Diferentes tipos de luz, que presentarà ara a l’Auditori Nacional. Diferentes tipos de luz ha sigut número 2 a la llista de vendes espanyola; i el single ‘Hale Boop’ suposa el retorn de Sadness després del llançament d'’Amor papaya’.Entrada plena: 15 € · Entrada VR: 8 € · Carnet jove: 15% descompte amb la compra anticipada d'entrades
  • DiaDijous, 25 d'abril de 2019
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/musica/auditori-nacional-temporada-2019-9527
PUBLICITAT