PUBLICITAT

Cicle Cinema de Muntanya i Viatges La Massana - Ordino

Cinema

'Hi arribarem: la muntanya per a tothom'

L'associació Hi Arribarem neix gràcies a l'impuls del Rotary Club d'Andorra i amb la idea de fer gaudir de les nostres muntanyes totes aquelles persones amb diversitat funcional.

El projecte arrenca l'any 2013 amb una trobada a la Rabassa que aplega més de 200 persones.

El 2014 vam organitzar un cap de setmana al Refugi de Sorteny, vam fer una volta fins al pla del Quer, sortida que va tenir molt d'èxit i que l'any següent es converteix en pujada al llac de l'Estanyó.
Llavors, ens vam adonar que podíem fer trepitjar l'alta muntanya a moltes persones amb diversitat funcional, persones que viuen al nostre país i que no han tingut mai la possibilitat d'apropar-se a les nostres muntanyes...
Paral·lelament, en ple hivern comencem a organitzar sortides d'esquí a l'estació d'Arinsal.

L'objectiu sempre és el mateix: fer gaudir dels paisatges de les nostres muntanyes i dels seus llacs a les persones que per la seva condició no poden arribar-hi, i posar al seu abast els mitjans humans i materials necessaris per aconseguir-ho.

Això no hauria estat possible sense la col•laboració del Govern d'Andorra, el Comú d'Ordino, Vall Nord amb l'estació d'Arinsal, el Rotary Club d'Andorra, i un gran grup de col•laboradors a títol personal.

www.hiarribarem.com
Activitat gratuïta
  • DiaDijous, 1 de febrer de 2018
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/cinema/cicle-cinema-de-muntanya-i-viatges-la-massana-ordino-8123
PUBLICITAT