PUBLICITAT

Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino - La Massana 'Open Ocean'

Conferències

El bomber Dídac Costa i el seu heterogeni equip, majoritàriament voluntaris, ho posen tot en joc per abordar la que és possiblement la prova esportiva més extrema del planeta: la Vendée Globe, una competició a vela al voltant del món, sense escales i en solitari. Costa lluita contra els elements, un llamp inoportú, una col·lisió amb una balena i, finalment, els oceans del sud, on hi ha els mars més inhòspits i salvatges de la Terra. Un retrat apassionant d’un navegant introvertit obsessionat amb un somni descomunal.

Entrada gratuïta
  • DiaDilluns, 19 de febrer de 2024
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/conferencies/cicle-cinema-de-muntanya-i-viatges-ordino-la-massana-open-ocean-
PUBLICITAT