PUBLICITAT

Cicle: Producte local, patrimoni de tots - 'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'

Cultura

Producte local, patrimoni de tots
'La Ratassia de la Carmeta, la recuperació d'una recepta familiar'


Cicle de xerrades i tastos de productors locals en els quals mitjançant la descoberta del producte i la seva elaboració es vol donar a conèixer, també, el fons de la Biblioteca Nacional d'una manera amena i oberta al públic en general. 

La Biblioteca Nacional proposa un cicle en col·laboració amb els productors adscrits a la marca Productes Agrícoles i Artesans d'Andorra, a través del qual es doni a conèixer tant els propis productes com el fons que alberga la institució. El cicle s'iniciarà amb una xerrada – tast que oferirà l'Eva Gómez, productora de la "Ratassia de la Carmeta" i que es complementarà amb una mostra de llibres i altres documents relacionats amb el producte presentat, com receptaris, llibres d'etnobotànica, etc.



Entrada lliure
PUBLICITAT