PUBLICITAT

Concert de Joyce DiDonato per donar a conèixer la segona edició del CLÀSSICAND

Música

La multiguanyadora de premis Grammy Joyce DiDonato serà l’estrella convidada per presentar la segona temporada del festival CLÀSSICAND. La reconeguda mezzosoprano oferirà un concert el dissabte 2 de març a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino) que servirà per donar el tret de sortida de la segona edició d’aquest esdeveniment, així com també per promocionar el retorn del festival tant a la premsa nacional com a l’internacional. I és que el mateix dissabte participarà en la roda de premsa en què es donarà a conèixer el cartell de l’edició d’engany.

La cantant nord-americana –que ha estat guardonada amb premis Grammy, Olivier, Richard Tucker i Handel, entre altres,– és una de les mezzosopranos més reconegudes en l’àmbit internacional i ha actuat tant als Estats Units, d’on és originària, com a l’Amèrica del Sud, Europa i Àsia. L’acompanyarà a l’escenari el pianista Craig Terry –també guanyador d’un premi Grammy–.

El concert de DiDonato serà el reclam per presentar el cartell de la segona edició del CLÀSSICAND. Tal com ha apuntat el director artístic de l’esdeveniment, Joan Anton Rechi, “la voluntat és celebrar una festa de presentació per a tota la població, que els permeti gaudir d’una artista de renom mundial i que els engresqui a assistir a altres esdeveniments d’aquest tipus”. L’entrada és lliure: el públic que vulgui assistir-hi pot recollir les entrades presencialment a les oficines de turisme d’Andorra la Vella i d’Ordino a partir de dilluns 19 de febrer.

L’esdeveniment compta amb el suport del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, d’Andorra Turisme i dels comuns d’Ordino i Andorra la Vella. MoraBanc i Creand Crèdit Andorrà en són els patrocinadors oficials.

Segona edició del CLÀSSICAND
El festival CLÀSSICAND, que mescla música clàssica, dansa i arts escèniques, va néixer l’any passat amb la voluntat de posicionar Andorra com a referent cultural internacional, amb la participació d’artistes de renom mundial. Així, en la primera edició van actuar-hi Anita Rachvelishvili, Valentin Dityuk la Vertigo Dance Company i Ariadna Gil, entre altres. La segona edició continuarà apostant per la qualitat de les propostes sota la direcció artística de Joan Anton Rechi i enguany se celebrarà a partir del 25 de maig.

Activitat gratuïta
PUBLICITAT