PUBLICITAT

Conferència "La llum. Experiencies múltiples"

Conferències

"LA LLUM. EXPERIÈNCIES MÚLTIPLES"
El Sr. Muros, Dr. Arquitecte i professor de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona ETSAB des de 1990.
Imparteix cursos, classes i conferències de Grau i de Màster en Universitats, empreses, organismes públics i privats nacionals i internacionals.
La conferència afronta els múltiples papers que té la llum natural i especialment l'artificial, a través de la seva aplicació en diferents camps com l'arquitectura, l'art efímer, el disseny, la recerca acadèmica,
la docència, la tecnologia i fins a l'activisme. Amb una reflexió inicial es pretén mostrar la realitat actual que la llum té en cada disciplina on s'analitzaran les claus principals, els significats i les referències més singulars.
També ens exposarà el seu posicionament personal i crític, a través d'experiències múltiples que ha realitzat al llarg de la seva trajectòria professional on mostrarà el seu posicionament conceptual i tècnic,
els encerts i els errors i les emocions inesperades que ens dona treballar amb la llum.
Afirma "Jo soc Arquitecte, quan projecto o dissenyo la llum sempre està present. De fet, quan estic davant d'un paper en blanc, just abans de començar a dibuixar, és quan tinc la percepció de la màxima esplendor de la llum."

PUBLICITAT