PUBLICITAT

Font Blanca 2018 - Copa del món d’esquí de muntanya

Esdeveniments esportius

La Font Blanca, prova de la Copa del món d’esquí de muntanya, tindrà lloc a final del mes de gener a les estacions d’Ordino-Arcalís i el sector Arinsal de Vallnord.

La cita andorrana del Campionat del món d’esquí de muntanya consta de les dues curses de la Font Blanca 2018, la Individual i la Vertical Race. Les proves es disputaran a les estacions de Vallnord Ordino-Arcalís i al sector Arinsal de Vallnord Pal-Arinsal, respectivament.

El cap de setmana del 27 i 28 de gener es trobaran a la Font Blanca els millors competidors masculins i femenins de l’especialitat, en categories sènior, promeses i júnior.

El calendari 2018 de la Copa del món s’ha ampliat fins a cinc proves. Enguany, la cursa inaugural que es disputarà a Wanlong, a la província de Hebei (Xina), és la gran novetat del circuit. Aquesta prova i la de Villars-sur-Ollon (Suïssa) es disputaran abans de la d’Andorra. Després seguiran la prova de Puy-Saint-Vincent (França) i la de Madonna di Campiglio (Itàlia), que tancarà el campionat.

Dates i lloc: Vallnord, estació d’Ordino-Arcalís i sector Arinsal de l’estació Pal-Arinsal, 27 i 28 de gener de 2018.

Organitza: Federació Internacional d’Esquí de Muntanya, Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) i Federació Espanyola d’Esports d’Escalada i Muntanyisme. 

 PUBLICITAT