PUBLICITAT

Dia de la poesia amb espectacle poètic i musical

Lletres

La col·laboració entre la Biblioteca Comunal d’Encamp, el Servei de Política Lingüística i la Biblioteca Pública del Govern ha permès que els darrers anys, en aquest acte de commemoració, s’inclogui la participació de les parelles lingüístiques i alhora es doni visibilitat als poetes andorrans premiats en les successives edicions del concurs Miquel Martí i Pol, organitzat per la Biblioteca Pública.

Els voluntaris i aprenents adults i les parelles de joves voluntaris i aprenents de català del col·legi María Moliner llegiran poemes d’Albert Ruiz Feijóo, primer premi Recull de la 21a edició del concurs Miquel Martí i Pol, l’any 2018; Bruna Generoso, accèssit en la categoria Poema el mateix any; Sergi Martín, premi en la categoria Poema l’any 2007, i Cristina Gavaldà, premi en la categoria Poema l’any 2012.

A continuació comptarem amb el recital poètic 'Bon vent i barcanova'. Una combinació de poemes recitats i de cançons, harmonitzades per la complicitat establerta entre la versàtil actriu Anna Barrachina, i el compositor Maurici Villavecchia, a càrrec de l’acompanyament musical de l’acordió, amb la seva evocadora, emotiva i festiva sonoritat.

Una selecció sensible i elegant per a gaudir de les veus de Josep M. de Segarra, Ovidi Montllor, Miquel Martí Pol, Pere Quart, Joan Brossa i Maria Mercè Marçal, entre d'altres.

La paraula dels poetes entrelligada amb un fil narratiu comú al voltant de diverses mirades sobre l’amor i les relacions de parella, des de la ironia al desconcert.

L'acte finalitzarà amb un refrigeri per a tots els assistents.



Activitat gratuïta
PUBLICITAT