PUBLICITAT

Dia internacional de les muntanyes

Cultura

Projecció del film Bring The Sun Home

El documental narra la història de les primeres dones llatinoamericanes que van participar en el projecte de portar energia solar a les àrees més remotes del món, dut a terme per l’Indian NGO Barefoot College.

Van anar a l’Índia per assistir a un curs de sis mesos per formar-se en producció d’energia solar, juntament amb quaranta dones de tot el món. Mai no havien deixat les seves famílies i no parlaven anglès. Després d’aquest període de formació van tornar a casa i van demostrar que el Barefoot College és el lloc on l’impossible és possible.

Quan van marxar només eren esposes i mares, ara són expertes en energia solar que viatgen de poblet en poblet per portar el sol a casa.

Premi del públic al 13è Festival de Cinema i Drets Humans de Sant Sebastià
Premi Gall Fer Andorra al festival PICURT 2016 

  • DiaDilluns, 12 de desembre de 2016
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/mes-cultura/dia-internacional-de-les-muntanyes-6363
PUBLICITAT