PUBLICITAT

Exposició itinerant Art Camp Andorra "Colors per al Planeta"

Exposicions

L'Art Camp Andorra "Colors per al planeta" és una trobada d'artistes pintors de països diferents que cada dos anys, des del 2008, es troben a Andorra. A més del caràcter artístic del projecte, l'objectiu és, en substància, col·laborar a forjar una cultura del diàleg, del respecte i de viure conjuntament i compartir deu dies de tallers, d'encontres artístics i d'intercanvis entre artistes, però també amb la ciutadania, i en particular amb els infants i els joves d'Andorra.

La finalitat del projecte és facilitar mitjançant l'art l'intercanvi dels valors que defensa la Unesco per instaurar una cultura de la pau. Des que es va crear, l'Art Camp Andorra ha acollit prop de 150 artistes procedents de tots els continents i ha contribuït a crear prop de 500 obres originals.

Aquesta exposició itinerant presenta les obres del primer Art Camp Andorra de l'any 2008. La mostra es podrà visitar del 17 d'octubre al 20 de novembre, de dilluns a dijous de 9 a 17 h i els divendres de 9 a 15 h a la sala d'exposicions del Comú d'Encamp.Entrada gratuïta
PUBLICITAT