PUBLICITAT

Festa de la parròquia

Festes i tradicions

PROGRAMA

Dijous 14 de juny

19.30 h - Passeig de l’Arnaldeta. Inauguració de la mostra al carrer “Escaldes-Engordany 1978. El procés de creació d’una parròquia”.

20 h - Sala Prat del Roure. 'La més bella pubilla d’Andorra'. Recorregut visual, sonor i musical que il·lustra la transformació urbana, social i cultural que ha viscut la parròquia d’Escaldes-Engordany en els darrers 40 anys. A càrrec del quartet de corda de l’ONCA (Alex Arajol, Elias Porter, Laia Capdevila i Mireia Planas), acompanyats d’Irina Robles a la narració, de dansaires de l’Esbart Santa Anna, sota la direcció escènica i dramatúrgia de Juanma Casero (capacitat limitada).

21.15 h - Sala Prat del Roure. Presentació del 1r capítol de Cròniques d’Escaldes-Engordany, “La creació de la parròquia”. Retransmissió simultània amb Andorra Televisió. Aperitiu de celebració (capacitat limitat).

Divendres 15 de juny

21.30 h - Sala Prat del Roure. Michael’s Legacy
Espectacle homenatge a la carrera musical de Michael Jackson creat per la Jackson Dance Company, un musical de tribut amb videoclips, balls i veu en directe que repassa la discografia del rei del pop.
Preu de l'entrada: 5 €
Venda d’entrades en línia a: www.e-e.ad o al Servei de Tràmits del Comú o a l’Oficina de Turisme d’Escaldes- Engordany.

Dissabte 16 de juny

11 h - CAEE (punt de sortida). Rutes per la parròquia. Quatre rutes guiades de descoberta de la parròquia sota quatre eixos temàtics amb què es vol despertar l’interès sobre diversos aspectes del patrimoni artístic, arquitectònic i històric de la parròquia.
La ruta de l’aigua: la parròquia en blau
La ruta dels pioners: l’aventura del turisme
La ruta de l’art: expressions a peu de carrer.
La ruta del granit: visions de pedra 
Places limitades. Activitat gratuïta. Inscripcions al CAEE (tel.80 22 55 o centreart@e-e.ad).
Es recomana portar calçat còmode.

12 h - Plaça Santa Anna. Sorteig de premis de l’exposició “Escaldes-Engordany insòlita”. Se sortejaran 3 càmeres fotogràfiques instantànies entre les persones presents que hagin presentat abans del 10 de juny a l’Oficina de Turisme, fotografies dels emplaçaments proposats per l’exposició “Escaldes-Engordany insòlita”, seguit d’un aperitiu.

20 h - Església de Sant Pere Màrtir. Concert de la Coral d’Escaldes-Engordany.

22 h - Prat del Roure. Manon Lescaut de Giacomo Puccini dins del programa “Liceu a la Fresca”, organitzat pel Gran Teatre del Liceu. Una manera única, propera i informal d’assistir a una funció al Liceu: El Liceu de Tots. Primer gran èxit de Puccini, inspirat en la novel·la de L’abbé Prévost amb l’estil que el caracteritza, veritable apoteosi del melodrama: narra l’ascensió i caiguda de la jove Manon adolescent amant de la mundanitat i dels plaers ràpids i fàcils tot i l’amor sincer que la uneix al jove burgés Des Grieux.

23 h - Sala Prat del Roure. Ball de nit amb l’orquestra Bugatti Grup, organitzat per l’Associació Balland. Preu entrada: 7 € Més informació: ballandandorra@gmail.com

Diumenge 17 de juny

10 a 13 h - Aparcament del Pouader. Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària, juga amb els estris de l’ofici que vols aprendre al Poblet, i passeja pels escenaris dels contes més famosos del món al Titellàrium. Vols conèixer de primera mà trossos de les aventures d’un senyor estrambòtic? Entra a 'L’estrany viatge del Sr. Tonet'. Per a infants d’1 a 12 anys i famílies.

11 h - Plaça Coprínceps. Ballada de sardanes per celebrar el Dia universal de la Sardana, a càrrec de la Cobla Berga, organitzada per l’Agrupació Sardanista d’Andorra.

13 h - Parc de la Mola. Actuació de l’Esbart Santa Anna i trobada Pubilles d’Escaldes-Engordany. 

13.30 h - Parc de la Mola. Arròs de muntanya per a tothom al Parc de la Mola. Els tiquets, a un preu de 5 euros, inclouen el plat commemoratiu del dia de la Parròquia, l’arròs de muntanya, el pa, l’aigua, el vi i el gelat. Es poden adquirir al servei de tràmits del Comú, a la llar dels jubilats, a l’oficina de turisme de la Plaça Santa Anna i el mateix dia de l’arrossada.

16 a19 h - Aparcament del Pouader. Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària, juga amb els estris de l’ofici que vols aprendre al Poblet, i passeja pels escenaris dels contes més famosos del món al Titellàrium. Vols conèixer de primera mà trossos de les aventures d’un senyor estrambòtic? Entra a 'L’estrany viatge del Sr. Tonet'. Per a infants d’1 a 12 anys i famílies.

16 h - Parc de la Mola. Concert a càrrec del grup Love It, un repertori d’estil gipsy manouche variat i molt ballable. Un viatge en el temps!

PUBLICITAT