PUBLICITAT

James Rhodes a la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional

Música

JAMES RHODES – ‘Fire On All Sides Tour’

A l’abril ens sorprendrem amb el pianista britànic James Rhodes.

"La música que interpreto en aquesta nova gira ens parla dels nostres mons interns i externs. Des de la interioritat de Beethoven i l'espiritualitat de Chopin fins a l'alegre i grandiloqüent món de Bach, submergir-se en l'univers d'aquests grans compositors ens brinda una oportunitat única per escapar del món cada vegada més boig en el qual vivim i recarregar una mica les piles ".

Així ens introdueix James Rhodes el xou de la seva nova gira de 2019, en què el pianista britànic interpretarà un nou programa totalment nou amb peces de Bach, Chopin i Beethoven.

Carismàtic, visceral i molt talentós, James Rhodes assegura que Bach li ha salvat la vida. I no exagera. Als seus 43 anys s'ha convertit en un dels principals divulgadors de la música clàssica al món, gràcies a les seves gires i concerts en tot tipus de festivals i sales, i diversos documentals sobre la seva figura filmats amb la complicitat de cadenes de televisió britàniques .

I és que en els seus concerts, James Rhodes parla de les peces que interpreta, explica per què les ha triat, quina importància tenen per a ell i en quin context es van compondre. Així ens ho explicava en el pròleg del seu primer llibre, Instrumental. Memòries de música, medicina i bogeria (7a edició, més de 100.000 exemplars venuts), amb el qual ha obtingut un enorme i inesperat èxit a tot el món.

El seu llibre més recent, Fugues - Fire on all Sides en la seva edició en anglès-, repassa una de les seves gires més importants i recull les vivències, pors i derives emocionals del seu dia a dia, sempre envoltat de la música que tant estima.

Reverenciat per la crítica pel seu estil irreverent i innovador, Rhodes aporta un toc molt personal a cadascuna de les seves actuacions. I la seva actuació d'aquest any a l'Auditori Nacional promet ser màgica, sens dubte, i no deixarà a ningú indiferent ...Entrada: 20 € · Entrada VR: 10 € · Carnet jove: 15% descompte amb entrada anticipada
  • DiaDimecres, 3 d'abril de 2019
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/musica/auditori-nacional-temporada-2019
PUBLICITAT