Publicitat

Jornades solidàries amb les persones refugiades

Europa està en crisi. No només per la crisi migratòria que omple planes i planes de diaris, sinó per la crisi de valors en la qual els Estats no estan responent en acord als Drets Humans més bàsics.

Tot i que el fenomen de les migracions i la cerca de refugi sembla un fet nou, cal recordar que anteriorment les persones dels països veïns també han hagut de marxar de casa fugint de les bombes, els atacs i les injustícies. Ara és l’hora de la solidaritat. És l’hora doncs, d’obrir els ulls davant del que esta passant al nostre voltant, i d’obrir les portes de casa nostra per tal de donar una segona oportunitat als que fugen de la fam, el terror, les persecucions i les injúries. Obrim així les ments, els braços i els cors.

Les Jornades són doncs la nostra manera d’aportar i reivindicar dins d’aquesta Europa vergonyosa, i és per això que durant dos dies volem aportar idees i generar debat entorn l’origen de les migracions forçades, la situació dels refugiats al món i el rebuig que reben generalment quan arriben a Europa. Volem també parlar sobre què hi podem fer i què estem fent des d’Andorra, què és el que podem aportar cadascú de nosaltres per evitar que les persones d’altres països hagin de fugir de casa seva, però sobretot per a obrir-los les portes i oferir-los l’acollida que es mereixen. Us convidem així a formar part de les Jornades i a agrupar-nos per aprendre i per a protestar dins d’aquesta Europa egoista. Fem que Andorra no sigui còmplice del silenci enfront la injustícia!

PREMEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL PROGRAMA COMPLETDia

Dissabte, 16 de setembre de 2017

Hora

A les 10:00

Lloc

Diversos escenaris de la Massana

Publicitat


Editorial

Reutilitzar roba i objectes: sostenibilitat i solidaritat

  • 0
Publicitat

Opinions

Més opinions


Publicitat

Entrevista

JOAN MARTÍNEZ BENAZET: «La contractació és un dels majors problemes»

JOAN MARTÍNEZ BENAZET Director assistencial del SAAS

JOAN MARTÍNEZ BENAZET: «La contractació és un dels majors problemes»
Publicitat

Monogràfic

Business 55

Business 55 Descarregar PDF
Publicitat
Publicitat