PUBLICITAT

Love of Lesbian a la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional

Música

LOVE OF LESBIAN

Concert organitzat amb el suport del Ministeri d’Afers Exteriors amb motiu del 25è aniversari de l’establiment de relacions diplomàtiques amb Espanya.

El grup barceloní de música indie Love of Lesbian és l’encarregat d’obrir la Temporada 2019 de l’Auditori Nacional.

Love of Lesbian porten vint anys dalt dels escenaris, i ho han commemorat amb la publicació enguany d’El gran truco final,  un disc en directe gravat el mes de novembre del 2017 durant el concert que van oferir en un multitudinari WiZink Center. Després d’iniciar la seva trajectòria cantant en anglès, llengua amb què van gravar tres discos (Microscopic Movies, 1999; It is Fiction?, 2002; Ungravity, 2003), l’any 2005 fan el salt al castellà amb el seu quart àlbum Maniobras de escapismo, treball interpretat totalment en castellà.

Love of Lesbian han actuat en grans festivals, com en el Festival Internacional de Benicàssim i en el Popkomm de Berlín. Disc d'or en tres ocasions ­-l’any 2009 amb 1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna); l’any 2012 amb La noche eterna. Los días no vividos, i l’any 2016 amb El poeta Halley-, l’any 2010 l'edició espanyola de la revista Rolling Stone els va atorgar els guardons de Grup de l'Any i Gira de l'Any. I el 2010 i el 2011 van rebre el premi Enderrock de la música catalana com a millor artista català en altres llengües.

Love of Lesbian actuaran per primera vegada a Andorra, i per a l’ocasió han preparat un repertori únic. La banda posarà l'accent en les cançons més introspectives del grup, sense deixar de banda els grans temes que ens faran aixecar de la cadira de l'Auditori.

Músics:
Santi Balmes, veu i guitarres
Julián Saldarriaga, guitarres
Jordi Roig, guitarra elèctrica
Oriol Bonet, bateria
Dani Ferrer, teclat
Ricky Falkner, baixEntrada plena: 20 € · Entrada VR: 10 € · Carnet jove: 15% descompte amb la compra anticipada d'entrades
  • DiaDiumenge, 2 de desembre de 2018
  • Lloc Auditori Nacional d'Andorra, L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit., L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es fa
  • Més informacióhttp://www.agenda.ad/activitat/ordino/musica/temporada-auditori-2019-9439
PUBLICITAT