PUBLICITAT

Mostra del festival d'art contemporani "Comartpedrosa"

Exposicions

La Galeria Pilar Riberaygua presenta una mostra del festival d’art contemporani Comartpedrosa

El festival d’art contemporani que normalment es du a terme al refugi del Comapedrosa decideix baixar al centre vila per apropar-se al gran públic.

En l’exposició es podrà veure una selecció d’obres de les tres edicions del festival, així com altres obres dels artistes que hi han participat.

Aquesta cita és una bona ocasió per gaudir de la rica proposta cultural que normalment es du a terme a 2.260 metres d’altitud. I no defraudarà els valents que ja hi han assistit perquè es presentarà una selecció d’obres de les tres edicions i se'n mostraran d’altres dels artistes que hi col·laboren.
Les obres plàstiques, els audiovisuals i l’electroacústica estaran exposades permanentment. La música, la dansa i la performance es mostraran entre dimecres 20 i dijous 21, a les 20 h.

Amb aquesta mostra, la Galeria Pilar Riberaygua vol col·laborar amb el col·lectiu Mountain Alchemists per a la promoció de l’art contemporani al país, oferint una nova oportunitat tant als artistes que hi exposaran obra com al públic que encara no l’ha pogut veure.


COMARTPEDROSA
Festival d’art contemporani

1a EDICIÓ

Música, teatre gestual, poesia, audiovisuals i arts gràfiques.

Artistes:
Lluís Casahuga, Mireia Escalé, Pol Escalé, Manel Gibert, Patxi Gómez, Eric Rossell i Alexia Verdaguer.

 

2a EDICIÓ

Música, teatre, performance, audiovisuals, arts gràfiques i instal·lacions.

Artistes:
Martin Blanco, Lluís Casahuga, Mireia Escalé, Pol Escalé, David Font, Patxi Gomez, Tanit Gomez, Hector Mas, Jessone Morillon, Eric Rossell i Sara Valls.


3a EDICIÓ

Música, dansa, performance, poesia, audiovisuals, arts gràfiques i escultura.

Artistes:
Miguel Aparicio, Martín Blanco, Lluís Casahuga, Chema Castaño, Susanna Ferran, David Font,Manel Gibert, Toni Gibert, Hèctor Mas, Josep Mira, Jessone Morillon, Arnau Orobitg, EmmaRegada, Emma Riba, Efrem Roca, Eric Rossell, Jonaina Salvador, Carlos Sánchez, Sara Valls i Henar Vírseda.Entrada gratuïta
PUBLICITAT