PUBLICITAT

'Scalada: STELAR by Cirque du Soleil'

Cultura

El Cirque du Soleil ja està treballant per presentar-te el seu nou espectacle Scalada: STELAR a Andorra. El Cirque du Soleil tanca el cicle Scalada amb una nova història en què il·lusió i fantasia tornaran a ser els protagonistes de l'estiu vinent.  

Aquest cop, el Cirque du Soleil et convida a descobrir un món paral·lel entre el cel i la terra. T'acostarà a l'inconegut, a tocar els núvols i a veure més enllà… 

Qui no ha contemplat algun cop els núvols durant hores i hores? Qui no ha somiat mai de tocar-los i poder traspassar-los? A STELAR, coneixeràs una somniadora com molts de nosaltres, que aconseguirà desvelar el que amaguen els núvols. Un viatge al més enllà on allò inesperat serà l'escenari d'aquest nou espectacle del Cirque du Soleil a Andorra.

STELAR es representarà tots els dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabtes de l'1 al 30 de juliol, amb una representació final el mateix diumenge dia 30. Les representacions començaran a les 22.00 h i duraran 60 minuts. A més, abans de cada espectacle tindrà lloc una animació de 30 minuts amb els personatges de Scalada: STELAR by Cirque du Soleil®.

Com en edicions anteriors, el recinte estarà cobert i s'ubicarà a l'aparcament públic del Parc Central, al centre d'Andorra la Vella. L'aforament està limitat a 5.000 persones per representació.

Prepara't per viure un estiu més emocionant amb la nova edició de SCALADA!

 PUBLICITAT