PUBLICITAT

Skimo6&10 - 2018

Esdeveniments esportius

La Skimo, cursa d’esquí de muntanya d’Andorra, comptarà enguany amb dues etapes, la Skimo 6 i la nova Skimo 10. Amb aquesta ampliació, la cursa iniciada l’any 2016 s’apropa al seu gran objectiu: fer la travessa hivernal completa d’Andorra amb esquís de muntanya.

La Skimo6 mantindrà el recorregut d’anys anteriors, amb la sortida a Naturlandia i l’arribada a Grau Roig, passant per sis refugis d’alta muntanya, amb punts tan emblemàtics de la geografia d’Andorra com l’estany de la Nou, el de l’Illa i la Vall del Madriu (Patrimoni Natural de la Humanitat de la UNESCO).

La Skimo10, per la seva banda, amb el mateix punt de partida, ampliarà el recorregut amb una segona etapa que sortirà des de Grau Roig per arribar a Ordino-Arcalís.

La Skimo d’Andorra vol recuperar l’esperit de les curses de muntanya i alhora passar a ser un referent per a tots els muntanyencs que practiquen aquesta disciplina, tant professionals com aficionats. Per respectar aquesta filosofia, a la Skimo6&10 només s’hi pot participar en equip: en parella o tres persones. La prova és puntuable per a la Copa d’Andorra d’esquí de muntanya.

Lloc i dates: Cap de setmana del 24 i 25 de febrer de 2018. Sortida a Naturlandia. Arribada: Skimo6 a Grandvalira (sector Grau Roig) i Skimo10 a Ordino-Arcalís.PUBLICITAT