PUBLICITAT

Spartan Race Encamp-Andorra 2019

Cultura

La parròquia d'Encamp acollirà per quart any consecutiu una de les proves del circuit Spartan Race, que enguany també comptarà amb la realització de la modalitat Ultra, una cursa de més de 40 km i més de 60 obstacles, l'única que es realitzarà a l'oest d'Europa.

A més, Encamp es tornarà a convertir en el Trifecta Weekend, perquè la prova andorrana acollirà les tres modalitats habituals de la cursa, la Sprint (5 km i més de 20 obstacles), la Súper (més de 13 km i més de 25 obstacles) i la Beast (21 km i més de 30 obstacles). Així, els espartans poden escollir entre fer una prova o, per als més agosarats, fer les tres en un únic cap de setmana.

A més, la Spartan Race Encamp-Andorra també oferirà la possibilitat d'inscriure's a la Spartan Kids, una prova adaptada per als més petits, i a la Hurricane Heat, una modalitat en què només poden fer inscripció aquells que hagin estat fet i acabat una Beast, perquè en aquesta prova no se sap quina serà la distància, només que dura 12 hores. La resta de corredors també poden fer la Hurricane Heat de 4 hores.

PUBLICITAT