PUBLICITAT

Tercera edició del 'Ioga Kids solidari'

Cultura

Tercera edició del “Ioga Kids solidari”

Una sessió pensada per enfortir llaços i gaudir d’una estona en família, a l’Hotel Tulip Inn Andorra Delfos 4*. La professora internacional Mireia Canudas ensenyarà tècniques i jocs basats en el ioga perquè els pares els puguin aplicar després a casa amb els seus fills.

D’aquesta manera, l’ambaixadora de Lolë Atelier Andorra contribuirà a inspirar els menors perquè construeixin hàbits saludables. Mireia Canudas és diplomada en educació física per la UAB, professora de ioga titulada i experta en mindfulness. L’avalen anys d’experiència com a docent a escoles de Catalunya. Actualment, treballa com a professora de YOMU (Yoga Music) en diverses escoles infantils i ho compagina amb les classes de Vinaysa Flow per a adults en centres de ioga internacionals.

Tota la recaptació de les entrades, que tenen una aportació mínima de 10 euros (per a 1 adult + 1 nen), es destinarà al projecte “Jove voluntariat lector” de la Fundació Bomosa, que té com a objectiu fomentar la relació dels joves amb la gent de la tercera edat. Alumnes d’entre 15 i 18 anys visiten periòdicament les residències on interactuen amb les persones grans a través de la lectura i d’activitats musicals i de dansa.

Aportació mínima de 10 euros (per a 1 adult + 1 nen)
PUBLICITAT