PUBLICITAT

Xerrada taller 'Cuina saludable per al menú de Nadal', a Encamp

Cursos i tallers

La Biblioteca Comunal d'Encamp acollirà un taller xerrada sobre "Cuina saludable per al menú de Nadal", adreçada a un públic adult.

L'activitat comptarà amb la participació de Pili Borra (naturòpata), Rodrigo de Nuzzo (cap de restauració de Caldea), Pep i Christian Zanchetta (cuiners i socis del Rebost del Padrí) i Laura Peleijà (gerent de Decotel), que ens presentaran diferents menús de Nadal de cuina saludable, de mercat i de proximitat i amb preus assequibles, amb l'objectiu de donar idees per afrontar els àpats nadalencs a partir de receptes lleugeres i equilibrades.

A més, Laura Peleijà ens ensenyarà els secrets de guarnir una taula de Nadal a partir d'idees diferents i alternatives, que ens presentarà durant l'acte.



Activitat gratuïta
PUBLICITAT