PUBLICITAT

Una presentació de vols a la Seu que agafa al Govern despistat

Andorra Airlines es va presentar ahir a Andorra. L’acte va aixecar expectació per dos motius. El primer, pel purament informatiu en relació a l’oferta de vols que oferirà la companyia catalana i per conèixer si aquest projecte no serà una altra iniciativa fracassada, com ja ha passat. El segon, per la imputació del president de l’empresa, JorgeSoriano, en el ‘cas Mercuri’ de corrupció política, tot i que només està imputat i, com ell mateix va recordar ahir, cinc de les causes han estat sobreseïdes després de les seves compareixences davant els jutges, i per tant no es pot condemnar ningú abans que el jutge decideixi.

Tot i els dubtes que planegen i la desconfiança existent entorn dels anuncis empresarials a l’aeroport de la Seu d’Urgell –fruit de tots aquells que s’han dedicat a fer volar coloms–, el cert és que Andorra Airlines no ha demanat diners a les institucions i està disposada a iniciar vols regulars el proper mes d’abril. Si es compleixen aquestes previsions és sens dubte una excel·lent notícia per a Andorra i l’Alt Urgell i, tot s’ha de dir, aquesta és la primera presentació amb cara i ulls que s’ha fet d’una companyia interessada en utilitzar l’aeroport d’Andorra-Pirineu.

L’altra cara de la moneda és la imputació de Jordi Soriano en un cas de corrupció política i l’actuació dubitativa del nostre Govern. Dilluns el cap de Govern va confirmar la presència dels ministres en la presentació d’Andorra Airlines desvinculant el cas Mercuri de la presència de l’Executiu com a convidat en l’acte de presentació. Però ahir al matí el ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, va corregir el cap de Govern i va anunciar l’absència de l’Executiu a la presentació de la companyia per la imputació d’un dels socis i president de l’empresa en l’escàndol de corrupció política. És la segona vegada en pocs dies que un ministre rectifica Martí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT