PUBLICITAT

Un projecte que permetrà dinamitzar Encamp

Després d’un any sense tenir-ne notícies, dijous es va conèixer que Criteria Caixa, el hòlding d’inversions de la Fundació La Caixa, ha adquirit el cent per cent del capital de l’empresa promotora de la Cabeca, Els Arbres de la Tardor. La inversió ascendeix a 150 milions d’euros i s’ha dut a terme mitjançant la compensació de crèdits que tenia atorgats als fins ara propietaris del terreny.
Es una bona notícia per al país i particularment per a la parròquia d’Encamp, ja que es tracta d’una inversió important que crearà llocs de treball i que, quan estigui feta, servirà per dinamitzar una parròquia molt deprimida com es l’encampadana.
Després que el 2012 es presentessin al·legacions al projecte de la Cabeca i de les noves negociacions de la societat Els Arbres de la Tardor amb els propietaris, el febrer de l’any passat es va donar llum verd al projecte d’urbanització del pla parcial. Situada en un lloc cèntric, és un projecte molt important que pot ajudar a la reactivació econòmica del país i de la parròquia.
El projecte ha estat molt ben rebut a la parròquia perquè, si bo no representa el final de la crisi econòmica, demostra que Andorra continua sent un lloc interessant per invertir, com ho demostra en aquest cas el projecte de La Cabeca. És important també destacar que la iniciativa va rebre el suport de tots els grups que estaven representats a la corporació local fa un any i que l’actual equip de govern del comú tampoc ha mostrat cap inquietud amb el projecte, ben al contrari.
Es tracta d’una nova ciutat. Un projecte inèdit a Andorra. És un nou nucli urbà que integra centre comercial, hoteler, d’oci, residencial i parc empresarial. 172.275 metres quadrats de parcel·la i l’aprofitament urbanístic de 519.00 metres quadrats de sostre. És potser la gran  esperança  per a Encamp.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT