PUBLICITAT

Martí torna a lluir el seu malabarisme dialectic

El cap de Govern, Toni Martí, va aprofitar ahir la visita a les instal·lacions d’AINA a Canillo per fer balanç de la feina feta per l’Executiu i avançar als periodistes algunes de les actuacions pendents que es concretaran abans no acabi l’actual legislatura.
Encara que el líder taronja va lamentar que des de l’oposició s’estigui actuant ja des d’una perspectiva clarament electoral, a ningú se li escapa que Martí va mostrar ahir la seva cara més amable davant els periodistes per lloar la feina que s’ha fet i la que queda per fer, és a dir, es va apuntar també al carro preelectoral.
Aquest clima és el normal quan tots els partits polítics tenen fixació en la data de les eleccions. Per això, Martí va fer gala del seu malabarisme dialèctic per deixar clar que continuaran treballant fins a l’últim moment. Va ser un missatge directe per a Pere López, que la setmana passada havia demanat l’avançament de les eleccions i que el Govern no faci res fins a aquesta data.
Martí va anar a AINA amb el guió ben escrit, no hi va haver improvisació en les seves paraules, per això el valor de l’autocrítica quan es va referir al The Cloud i va admetre que s’han fet coses malament, especialment no haver sabut controlar el cost, encara que va defensar que hagués estat una temeritat tirar endavant el projecte seguint el pressupost de les constructores. D’aquestes manifestacions es desprèn que el cap de Govern és conscient que a banda de funcionaris, transferències, pensions o sanitat, el The Cloud és una arma en mans de l’oposició que pot fer molt de mal a DA, desgastant al Govern i desvirtuant els temes que s’han tirat endavant, que ahir es va encarregar d’exposar, com per exemple l’increment del salari mínim, la recuperació econòmica; i el que s’ha de tancar: UE, reforma sanitària, habitatges... D’alguna manera, el líder demòcrata s’avança als atacs de l’oposició.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT