PUBLICITAT

Inauguració de la nova avinguda Meritxell

L a cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va confirmar ahir que les obres de l’avinguda Meritxell costaran finalment menys del que estava previst. Sembla ser, doncs, que el pressupost que en un inici es va veure engreixat i que va comportar múltiples queixes de l’oposició, finalment serà menor del que s’esperava. Amb tot, Marsol no es va atrevir a quantificar quant s’havien pogut estalviar gràcies al que va qualificar d’una «gestió estricta» per haver fet només les intervencions realment «necessàries». 
A part de la rebaixa del pressupost, Marsol podrà presumir avui d’haver finalitzat les obres en el termini previst i sense massa rebombori mediatic per les incidències que han suposat. Tot i així, calia que el comú expliqués que finalment s’han extret algunes de les intervencions i dels materials que s’havien d’utilitzar per la remodelació que han fet rebaixar el preu, ja que suposa modificar el projecte inicialment presentat i oposició i ciutadania tenia dret a conèixer-ne els canvis. 
En tot cas, i un cop confirmats els canvis, el cert és que demà, en ple estiu, comerciants i veïns podran deixar ja de sentir soroll i acumular pols per gaudir d’una avinguda Meritxell renovada i a punt per estrenar. Entre les principals novetats, l’enrajolat i  el fil musical que ara acompanya als vianants de la zona. Després de la paciència demanada durant aquests mesos d’intensos treballs –en ocasions en horaris intempestius i sense descansar els festius– caldrà que els comerciants valorin el resultat i si les novetats els poden ajudar a incentivar les compres dels turistes. Està clar que serà difícil de determinar l’impacte directe que pugui tenir l’embelliment, però esperem que serveixi perquè la gent se senti còmoda i a gust passejant i que ajudin a donar una mica de respir al sector del comerç.  

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT