PUBLICITAT

La deixadesa de la parròquia laurediana

Les queixes dels ciutadans de Sant Julià a través de les xarxes socials comencen a ser habituals. Són diverses les veus que denuncien, o bé a través dels perfils públics a internet o bé a través del boca orella, el mal estat de la parròquia, en general. En aquesta darrera ocasió, les crítiques les ha protagonitzat el parc infantil del Prat Gran amb un seguit d’imatges que demostren clarament el mal estat d’un espai públic freqüentat, com és lògic, per menors. La gota que hauria fet vessar el vas en aquesta ocasió és la caiguda d’un infant que, per sort, no hauria causat cap lesió greu al petit. A més, cal recordar que aquesta no és la primera queixa que protagonitza el parc. Fa uns mesos també va patir una plaga d’insectes que també va ser denunciada a través de les xarxes socials. 


A aquests incidents se li sumen també diverses queixes per l’estat de brutícia de la parròquia. La deixadesa indigna, com és normal, als ciutadans que entenen que el comú té d’altes prioritats. En aquest sentit, les darreres notícies sobre Naturlandia encenen encara més els ànims. Els anuncis d’injecció de capital a la societat, d’un crèdit per estudiar si instal·len una tirolina i el fet de gastar-se 50.000 euros en uns llums perquè el Tobotronc operi de nit sense tenir el permís del Govern per poder-ho fer han posat més foc a les brases. 


La falta de transparència del comú lauredià davant els projectes i els comptes de la parròquia i la manca de comunicació amb els ciutadans no ajuden a calmar una situació que ha anat en augment els darrers mesos. Invertir en un projecte que de moment tot segueix indicar que és un pou sense fons i deixar a l’evidència la deixadesa d’espais públics de Sant Julià és, sense dubte, una mala estratègia però, sobretot, una manca de respecte cap als lauredians. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT