PUBLICITAT

Un milió més després de l’escàndol de The Cloud

El pressupost per a l’any vinent preveu una partida d’un milió d’euros per a la «possible» redacció d’un nou projecte d’edifici en el solar de l’avinguda Meritxell. És a dir, per idear un nou edifici per construir allà on hi havia d’anar el The Cloud. Des del moment en què es va suspendre la construcció del The Cloud, Andorra Telecom va indicar que la seva intenció era portar un nou projecte a la zona amb l’objectiu de diversificar el negoci i utilitzar la bona ubicació del terreny on abans hi havia les oficines de la companyia. El fracàs del The Cloud, però, és tan recent i ha deixat tan en evidència el Govern, que costa de pair que ja s’hi vulguin destinar més diners. L’Executiu va vendre l’edifici com una emblema que faria memòria del mandat de Martí però finalment va quedar en no-res. Bé, en no-res no, perquè ja s’hi havien destinat tres milions d’euros en treballs, estudis i anàlisis de viabilitat als quals ara s’hi sumarà un milió més per la redacció d’un nou projecte.  


És important recordar que la construcció de The Cloud es va suspendre després de constatar que les ofertes superaven amb escreix l’estimació del cost i que, per tant, no es podia garantir la rendibilitat del projecte. És obvi que tard o d’hora la companyia telefònica voldrà invertir en l’espai i haurà d’apostar novament per un projecte deixant enrere els fantasmes del The Cloud. La poca distància en el temps i la proximitat de les eleccions generals, però, tornen a encendre el foc d’una polèmica que, com passa sovint, malgrat ser molt escandalosa ja havia quedat en l’oblit de molts. 


Sigui quin sigui finalment el projecte amb el qual s’invertirà, cal tenir molt present d’on surten els diners que s’estan gastant i quina és la rendibilitat de la iniciativa. I ara, després de l’últim escàndol, explicar-lo bé i calcular adequadament el seu cost. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT