PUBLICITAT

Un incendi espectacular i colpidor

Andorra la Vella (i el Principat per extensió) va viure ahir una jornada de pànic i angoixa. Les flames del Serradells despertaven als veïns de la capital d’un ensurt que, sortosament, no va acabar amb cap víctima. Diverses autoritats es van apropar ràpidament al lloc dels fets conscients de la gran desgràcia que s’hauria pogut produir i visiblement afectats. Les imatges del succés van córrer ràpidament per les xarxes socials i els grups de whatsapp, deixant com una de les més colpidores la fila de treballadors de l’escola bressol evacuant els infants, en alguns casos nadons, de la zona dels fets. 


Per sort, no s’ha de lamentar cap dany personal però sí, i molts, de materials. A l’espera dels informes que facin Bombers i Policies que també han d’esclarir les causes de l’incendi, les imatges deixen clar que la zona de la piscina és la més afectada i que caldrà un treball intens per poder tornar a obrir el centre esportiu. De fet, les flames han començat a la façana frontal, on s’estan duent a terme treballs de remodelació.


El dia d’ahir va recordar, inevitablement, a l’incendi de l’edifici Tiffany’s, a la Massana, el març del 2016 que, malgrat ser també molt espectacular visualment, no va deixar cap víctima. En aquell cas, la tragèdia era encara més colpidora per deixar diverses famílies sense el seu habitatge ni les seves pertinences. 


Un cop passat l’ensurt inicial i amb el descans de saber que totes les persones que eren a prop estan bé, és lògic arribar a pensar que totes les feines de millora que s’han fet al centre comunal i, per tant, tota la inversió fraccionada en anys ha quedat en res. Amb tot, però, cal aixecar-se de nou avui i seguir treballant perquè els usuaris que encara tenen allà els seus vehicles els puguin recollir i perquè les autoritats puguin seguir fent la seva feina. 
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT