PUBLICITAT

La tirolina, amb els permisos però sense inversor

La tirolina gegant que el Comú de Sant Julià de Lòria vol tirar endavant compta amb els permisos però segueix sense inversors. Així ho va explicar ahir el cònsol major de la parròquia, Josep Miquel Vila, convençut que el projecte serà possitiu per a Naturlandia. La iniciativa, però, requereix d’una inversió de 4,5 milions d’euros que hauria d’assumir l’inversor privat, per ara, inexistent. De moment, la corporació comunal ja s’ha gastat uns 300.000 per als estudis sobre la tirolina, una inversió que ja va ser força criticada per l’oposició en el moment en què es va anunciar. 


La nova idea de la tirolina gegant que ha de connectar la cota 2.000 amb la 1.600 arriba després d’altres propostes fallides com el ràfting o els llums que es van comprar per al Tobotronc perquè pogués operar de nit sense tenir els permisos del Govern. Tot plegat, juntament amb altres incidents com els diversos accidents al giny estrella o la mort d’un dels ossos del parc d’animals, han portat mala fama a la societat. El mateix mandatari comunal ho va admetre ahir afirmant que els privats «s’ho miren molt» abans d’invertir per la mala imatge de Camprabassa. 
Com a mínim, aquesta vegada sembla que el comú no tirarà endavant el projecte sense el suport d’aquest inversor privat encara per aparèixer. Tot i així, sembla clar que les maneres de fer fins ara per intentar aportar una solució a Naturlandia s’està fent sense previsió. I és que amb les xifres a la mà d’aquest estiu, els números del parc d’atraccions no surten. La facturació de l’agost va caure un 7%, el que va implicar que ahir també s’aprovés un suplement de crèdit de 300.000 euros més per compensar la pèrdua. En total, durant aquest any el comú haurà hagut d’injectar més d’1,5 milions d’euros a Naturlandia entre el deute que cal eixugar com les aportacions extres. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT