PUBLICITAT

Atraure el turisme després del confinament

La fi del confinament massiu és a tocar al Principat, però no així encara als països veïns, que ho faran alguna setmana més tard. A principis de juny a Andorra es viurà un nou paradigma si les dades continuen sent com les actuals, amb una total estabilització de la pandèmia, amb xifres de malalts actius en continu descens i amb nous casos apareixent només de manera esporàdica. La temporada d’estiu és a tocar i després del desastre econòmic que està suposant el coronavirus, amb la situació més estabilitzada, el sector turístic i comercial del país confia a poder recuperar quelcom durant aquest període, tot i que les xifres estaran lluny del que seria normal per aquestes dates.

Per fer possible arribar a certa normalitat, s’estan preparant els protocols pertinents per a cada sector per tenir-ho tot preparat de cara a quan la mobilitat a les fronteres flueixi. Els hotels que més patiran seran els de les parròquies altes, amb bona part d’ells sense obrir les portes durant l’estiu. Els que sí que ho faran seran els de les centrals, tot i que amb una capacitat molt limitada respecte a l’habitual per raons de seguretat sanitària. També prendran mesures els bars i restaurants, així com els comerços, per mantenir les condicions adequades i evitar qualsevol mena de brot de la malaltia.

Totes les destinacions lluitaran per atreure el turisme de proximitat un cop passat el confinament. Andorra entrarà en aquesta circumstància, però des de la patronal es confia que no s’entri en una guerra de preus com s’havia vist en altres ocasions. A més de mostrar que és un indret segur en la qüestió sanitària, el Principat també necessita ensenyar que és una destinació de qualitat, tant en els seus establiments com en l’entorn natural en el qual es troba.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT